Fotballglede og god stemning på Landvik

Lørdag arrangerte Imås Superlørdag. Over 100 barn, og ti voksne, ga alt i kampene! Det ble gjennomført ordinære seriekamper for jenter 9 år og 12 år, og gutter 9 år, 12 år og 13 år. I tillegg spilte gutter 8 år internkamp, og jenter 17 år utfordret foreldrene. Kampene ble spilt på PS Anlegg Arena og Sparebank 1- Sr bank Løkka.
I tillegg til fotballkampene var det muligheter for både publikum og spillere å spille på lykkehjul og teste skuddkraften sin på lasermåler.

-Moro arrangement, veldig gøy å se så mange tilskuere og fotballspillere i ulike aldersgrupper kose seg med fotball, oppsummerer Ole-Tommy Andersen, som er daglig leder i Imås. For anledningen stile han også på voksen-laget mot jenter 17.

Imås Kiosken var åpen, og i tillegg til ordinært salg av pølser og vafler hadde kiosksjefen Gisle tent opp grillen der hamburgere ble servert til store og små, både en og to ganger.

Sportslig leder i Imås Fotball, Esben Bjellerås var godt fornøyd med dagen. – Det er gøy å kunne legge til rette for at barn og foreldre treffes på tvers av lagene, og gøy med ekstra tilskuere på kampene! Vi vil absolutt gjenta dette til neste år.

Imås er et allsidig idrettslag med 10 ulike grupper. Så her er det noe for de fleste!

Fotballgruppa er den største, med over 300 medlemmer og spillere fra i alle aldre fra førsteklassinger opp til G19.