Bli med på Obos Camp i august 2023!

Imås IL – Fotball har gleden av å invitere til Obos Camp 7-9 august 2023 for jenter og gutter i aldersgruppen 2016- 2010

Engasjerte og kompetente trener fra Imås deltar som trenere.

Hva er OBOS Camp?

OBOS Camp er en helt ny nasjonal fotballcamp hvor utvikling, mestring og fotballglede står i fokus. Campene er preget av innhold med høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører, og mye aktivitet. OBOS Camp skal være en arena for spillere som ønsker å utvikle både sportslige og mentale ferdigheter, samt egen evne til å samhandle med andre.

Det stilles ingen krav til sportslig nivå for deltakelse på OBOS Camp. Det forventes at spillerne er motiverte, samt har en vilje og et ønske om å lære. OBOS Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å ta ytterligere steg, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

En typisk dag på OBOS Camp består av to fotballøkter på feltet, samt bespisning. Hver dag har et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i. Fotballøkter før lunsj har fokus på trening og deløvelser rundt dagens tema, mens fotballøkter etter lunsj består av ulike kampformer knyttet til samme tema.

MELD DEG PÅ HER! 

Praktisk informasjon:

Stedd: PS Anlegg arena

Tid: Klokken 10-14 hver dag

Deltakeravgift: Kr 900,-

Antall plasser: 90. Førstemann til mølla

Deltakeravgiften inkluderer lunsj (brødmat m/pålegg), samt frukt alle dager. I tillegg mottar hver enkelt deltaker årets OBOS Camp-drakt og -ball.