Det er nå publisert et flott stykke om 90-års jubileet i Grimstad Adressetidende.
Og kan leses her (åpent)

Prisdryss på jubileumsfesten

Det var stor stemning og mange til stede i Naturmurhallen på Landvik for kort tid siden da Imås IL kunne ha en storstilt feiring av sine første 90 år som klubb.
Fra å være en gutteklubb med fotball og ski på 1930-tallet, har Imås IL vokst seg til et fleridrettslag som i dag har 600 medlemmer og 10 undergrupper.
Da klubben var samlet til fest nylig, ble det en flott kveld med nærmere 150 gjester som representerte alle de ulike gruppene klubben har. Her var samlet både æresmedlemmer, trenere, oppmenn, foreldreforening, styrerepresentanter, sponsorer og andre som gjør en viktig jobb for Imås.

Styreleder Ingrid Forseng Aamodt og daglig leder Ole-Tommy Andersen ønsket velkommen.

Stand-up komiker

Til å lede kvelden var standupkomiker og langrennsløper Nils-Ingar Aadne hentet inn. Han bidro med humoristiske innslag, og intervjuet gjester fra ulike grupper og tidsepoker. Helge Terjesen fortalte om prosessen med å bygge klubbhuset på 1980-tallet, Kari og Jan Petter Laugen fortalte om aktiviteten i orienteringsgruppa og om VM i orientering i 1997 og Helge Aamodt snakket varmt om skigruppa, og om lysløypa som blir flittig benyttet hele året. Leder i badmintongruppa, Stig Arve Abrahamsen, snakket om den unike ventilasjonen i hallen som kan reguleres slik at det er mulig å spille badminton, og Gisle Winsents fremhevet dugnadsånden i Imås med blant annet kiosk- og dorullsalg.

2022 er Frivillighetens År, og Audhild Ellefsen og Marianne Tønnesen mottok i denne anledning pris for sitt lange og viktige engasjement for tilrettelagt fotball, håndball, og all-aktivitet i klubben.

Delte ut priser og oppmerksomhet

I løpet av kvelden ble det også delt ut flere priser og oppmerksomhet til medlemmer som står på for idrettslaget:

– På vegne av fotballgruppa rettet Asbjørn Løddesøl en varm takk til Alf Morten Kaupang for lang og god innsats i fotballgruppa, og ikke minst for hans engasjement som primus motor for anleggsutviklingen de siste 10 årene.

– Det ble også gitt en stor takk og oppmerksomhet til Anita Smedsrud og Kenneth Hansen for all innsatsen de har lagt ned for både barneidrett og fotball gjennom mange år.

Under middagen underholdt musikkelever fra Dahlske videregående skole, og etter middagen var det dans til god musikk fra Nicklas Berglund.

 

Søndag morgen stilte Nils-Ingar Aadne villig opp for å ta en treningsøkt sammen med unge, lovende utøvere i skigruppa. Dette var en tur de unge sent vil glemme, med nyttige tips og masse motivasjon til å satse videre som aktive skiløpere.