Imås Boxing

Trenere:

Leder: Bjørn Foss Johansen

Trener og styremedlem: Arve Knardahl.

Kasserer: Eirik Christoffersen.

Trener: Lars Erik Ødegården.

Trener: John Reinertsen.

 

Vi ønsker at idrettens positive og givende sider skal komme frem og prøver å fremme dette gjennom hardt arbeid, gode moraler og emosjonell kontroll, som også kan overføres til det daglige.

 

Våre trenere bruker sin personlige og lærte kompetanse i opplæring og gjennomføring av treninger. Kompetansen er grunnlagt av en bred og lang boksekarriere, dommer bakgrunn, trenerroller innenfor boksing og andre idretter samt idrettslig utdanning.

 

Selv om vi enda ikke er en stor bokseklubb gjør kombinasjonen av dette at vi opplever et svært positivt miljø med varierende aldersgrupper. Treningene blir ganske forskjellige og vi periodiserer etter årlige prioriteter, dermed anbefales det å prøve ut flere ganger før du bestemmer deg.

Kontaktperson

 

Bjørn Foss Johansen

928 74 239

Send epost

Ofte stilte spørsmål

  • Hvor gammel må mitt barn være for å begynne?                                                 De kan begynne å bokse fra 8 års alder.

 

  • Når kan man registrere seg?

Det er lov å prøve ut et par treninger uten å forplikte seg, men det anbefales å registrere seg snarest mulig.

  • Hva koster det å begynne?

Vi haster ikke med å kreve inn betaling, men gir påminnelse om innmelding ved gjentatte oppmøter.

 

Det betales to avgifter i året:

 

Til idrettslaget: Junior 250,- (opp til 18 år), Over 18 år 400,-, Familie 750,-.

Til boksegruppen: 400 kr per år.

 

Utstyr:

Det finnes anledning til å låne hansker og hjelm, men det anbefales å skaffe eget utstyr så fort dette lar seg gjøre. Vi hjelper med anskaffelse ved å bestille eller å si hvor utstyret kan bestilles.

 

Essensielt utstyr:

– Tannbeskytter(ca. 100kr) 

– Bandasjer (3,75meter)ca. 100kr,

– Boksehansker, ca.400- 500kr,

– Hoppetau ca. 100kr.

– Susp ca. 100-200

Totalt: 800 – 1000 kr.

 

I senere tid bør det anskaffes hjelm for sparring, kampdrakt, boksesko. Dette er gjeldende om en ønsker å gå kamp, men ikke noe hast for nybegynnere.

 

  • Hvordan registrer jeg mitt barn?

Vi bruker en formell registrerering via min idrett sine hjemmesider, også SPOND til all annen informasjon og treningsregistrering.

Min idrett:

Når du bestemmer deg for å begynne fast, registrerer du deg selv og eller ditt barn på min idrett sine hjemmesider (www.minidrett.nif.no). Fyll inn informasjonen og registrer idrettslaget imås som ditt medlemskap, derfra vil det bli sendt en forespørsel til idrettslaget. Når denne er godkjent (fra timer til et par dager) velger du boksing som undergruppe. Du vil da være registrert.

 

Spond:

Vi annonserer treninger, stevner, oppmøte og generelle spørsmål via spond appen. Gruppekoden er “INEEE”.