Coop har signert en ny treårsavtale!

Postet av IMÅS IL den 27. Mai 2020

Imås Sponsorgruppe har på vegne av Fotballgruppe og Banekomite signert en ny treårsavtale med Coop for deres to dagligvarebutikker på Bergemoen og Øygårdsdalen. I tillegg til videreføring av Prix sitt engasjement på fotballbanen, så innebærer avtalen at Extra nå blir synlig med sin logo på alle Imås sine fotballshortser. Samtidig rykker Prix/Extra opp i sponsorrekken og markerer seg som en av klubbens større sponsorer.  

 

Distriktssjef i Extra, Roald Klovland, sier de er glade for å kunne støtte Idrettslaget Imås og håper samtidig at både Prix som en «hurtigbutikk» på Bergemoen og den nye og større Extra butikken i Øygårdsdalen blir et synlig og benyttet tilbud for klubbens medlemmer og støttespillere. Butikksjef på Extra Øygårdsdalen, Unni Raudsandmoen, forteller at det er viktig for oss som en lokal dagligvare også å kunne støtte opp om lokalidretten. Særlig nå i tiden med viruset som har stengt ned mange av idrettsanleggene så ser vi hvor betydningsfullt dette arbeidet er for ungdommen til daglig. Vi får nemlig høre hvor veldig de har savnet å kunne møtes på idrettsarenaen i denne perioden. Så dere skal ha lykke til videre med det viktige arbeidet dere gjør og være velkommen til å handle hos oss på Extra, avslutter hun. Sponsorleder Bård G. Skråning gir utrykk for at Imås er svært takknemlig for Coop sitt engasjement og at det betyr ekstra mye å få med en så viktig sponsor som Prix og Extra i en periode hvor samfunnstiltakene mot COVID19 har gjort at noen av våre kjære sponsorer har det litt tøffere akkurat nå. Imås kan være stolte av å eksponere vårt partnerskap med Prix og Extra gjennom videreføring av reklameskilt på banen og den nye Extra-logoen på alle fotballshortsene. Og særlig med en så fin butikk som Extra i Øygårdsdalen er blitt, så er det bare for våre medlemmer til å gjør innkjøp av dagligvarer til en hyggelig opplevelse her. Prøv den dypfryste laksen til en rimelig pris, oppfordrer Skråning med et smil.   

 

Fra venstre: Distrikssjef Roald Klovland,  Butikksjef  Unni Raudsandmoen, Leder Imås Sponsorgruppe Bård Gunnar Skråning

Foto: Sigrid Skråning


0 Kommentar

Vi rakk akkurat å gjennomføre årsmøte!

Postet av IMÅS IL den 23. Mar 2020

Tirsdag 10.mars avholdt Imås IL årsmøte i storstua på klubbhuset på Landvik. Det er flere år siden oppmøte har vært så bra som i år med rundt 40 fremmøtte deltagere.
 Leder Ingrid Aamodt tok oss gjennom årsberetningen fra hovedstyret, og startet med å takke alle som på en eller annen måte legger ned en innsats for idrettslaget. Hun fortsatte å fortelle at det er en ære å få lede klubben, som har veldrevne grupper med orden og kontroll. Imås har i alt åtte undergrupper, allidrett, badminton, bordtennis, boxing, fotball, håndball, orientering og ski, samt tilrettelagt aktivitet (allaktivitet, fotball og håndball). I tillegg er klubben stolt over sine anleggene som legger til rette for aktivitet hver eneste dag gjennom hele året, klubbhuset, Naturmurhallen, gymsalen, PS Anlegg, Agder Økonomiløkka og lysløypa på Dømmesmoen. Arbeidet med ny 9’er-bane på Hippen skal ferdigstilles i løpet av våren 2020, med en ny type kunstgress uten «fyll»! Klubbhuset er blitt betydelig oppgradert og oppusset for å stimulere til ytterligere aktivitet.

Alf Morten Kaupang var en av semifinalistene til årets ildsjel i Aust Agder i forkant av Idrettsgallaen. Velfortjent oppmerksomhet for sin formidable innsats for Imås idrettslag gjennom mange år.

Lederne for de respektive gruppene hadde en oppsummering av aktiviteten i de ulike idrettene. Allidretten (tidligere barneidrett) melder om økende medlemstall og god aktivitet.
 Orienteringsgruppa kan skryte av å fått en verdensmester i 2019, Kari Timenes Laugen vant mellomdistanse under veteran-VM i Latvia og ble senere tildelt Aust Agder O-krets bragdpokal for prestasjonen. Fotballgruppa har god aktivitet og spillere fordelt på 17 ulike lag. I sesongen 2020 blir det ekstra fokus på rekruttering av jenter, og Imås er med i et samarbeidsprosjekt mellom NFF, UEFA, Disney og Imås (som en av få klubber i Norge). Håndballgruppa, som er en del av Grimstad Håndball sammen med Lia, er en stabil gjeng både på og utenfor banen. De har satt seg mål om å få egne guttelag etter hvert. Bordtennisgruppa består av en gruppe voksne som er aktive, målet er å få med flere yngre spillere. Boxing er en forholdsvis nystartet gruppe i Imås, men her er det stor aktivitet med treninger, deltakelse på stevner og arrangere stevner. Imås boxing gjør seg bemerket med til dels gode resultater også, Benjamin Reinardsen ble kåret til landets beste diplombokser sammenlagt i 2019. Bordtennis er den andre av de nyere gruppene som klubben er stolt over, de har mange medlemmer og god aktivitet. 4 fra badmintongruppa har deltatt på trenerkurs i løpet av 2019. Skigruppa har også en trofast gjeng med ungdommer, i tillegg til stadig flere yngre som kommer til. Skigruppa gjør seg bemerket i forhold til å være mange deltakere og få gode resultater på ulike renn.

I tillegg har Imås tilrettelagt aktivitet innen allaktivitet, håndball og fotball som ukentlig samler mange jenter og gutter. Her er det virkelig ekte idrettsglede å oppleve. 

Imås har en veldreven Idrettsfritidsordning som hver uke gir tilbud til rundt 60 barn fra 1.-4.klasse. Her får barna et godt måltid, leksetid og deltar på ulike aktiviteter i løpet av uka og året.

Styre for 2020 er følgende:
 Ingrid Aamodt (leder), Sissel Flottorp (nestleder), Steffen Syvertsen (økonomiansvarlig), Åshild Terjesen (sekretær), Tove Svendsen (styremedlem), Andreas Haglund (styremedlem/ ungdomsrepresentant, ny), Marianne Tønnessen (1.varamedlem) og Trygve Pedersen (2.varamedlem, ny).

I etterkant av møtet ble det utdelt noen «priser» til personer som har gjort seg bemerket i løpet av 2019 (og kanskje før det også).
Første «pris» gikk til «Årets Forbilde». Som blid, engasjert, alltid positiv, med gode holdninger og en som ser alle gikk denne prisen svært fortjent til Andreas Haglund.
«Årets utøver» ble tildelt Benjamin Reinardsen for hardt arbeid, god trening, flott utvikling og gode resultater innen boxing.
Den tredje utmerkelsen gikk til «Årets Team» som var skigruppa ved trener Jan Audun Thorsen. Jan Audun har vært trener for skigruppa siden 2013 og legger ned enormt med tid og arbeid for å legge til rette for trening og utvikling. Imås ski har gjort seg bemerket med flotte resultater de siste sesongen.

Høydepunktene ble spart til slutt når det ble tildelt to nye æresmedlemskap.

Reidar Sandkleiv fikk utmerkelsen for sin innsats i fotballgruppa og senere også for klubben som helhet, både på fotballbanen, med Grimstadmessa, i styret, sponsorgrupper og som frivillig i utallige settinger.

Alf Morten Kaupang ble også utropt til æresmedlem for sin innsats, på fotballbanen, som fotballtrener, leder i fotballgruppa, pådriver for utvikling og bygging av anleggene på Landvik og den som aldri ser begrensninger, bare muligheter.


 


0 Kommentar

VIKTIG MELDING!

Postet av IMÅS IL den 12. Mar 2020

All aktivitet i regi av Imås IL vil opphøre med umiddelbar virkning og vil gjelde til annen beskjed gis! Hall, klubbhus, og baner blir også stengt, også for privat bruk!Imås IL


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline