Stem på vår egen Alf Morten Kaupang som årets ildsjel i Aust-Agder!

Postet av IMÅS IL den 22. Okt 2019

Årets ildsjel

Alf Morten Kaupang (52 år) har vært Imås-medlem helt fra guttedagene. Han er vokst opp på Roresanden i Grimstad med Imås og fotballbanen som nærmeste nabo. Han har spilt fotball for Imås i gradene fra lilleputt til senior, han var med på A-laget på 80-tallet og har fått registrert 279 seniorkamper. I tillegg til fotball spilte han også bordtennis for Imås IL. 

De siste ti årene har Alf Morten vært et særdeles aktivt styremedlem i Imås. Han har vært pådriver for og involvert i all utvikling av infrastruktur i Imås IL i løpet av disse årene, både som leder av fotballgruppa, leder i bane – og anleggskomiteen og i bane- og hall komiteen. Han har en umåtelig stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne, han gir aldri opp, og ser hele tiden nye løsninger og nye muligheter.

PS Anlegg Arena, kunstgressbanen på Landvik, var Alf Mortens første prosjekt for Imås IL. Dette ble en lang og til tider nokså tidkrevende og vanskelig prosess, men Alf Morten gav aldri opp. Med bl.a. sin gode evne til å sette sammen team med god og riktig kompetanse, kunne Imås IL åpne sin kunstgressbane med undervarme i november 2012.  I tillegg til å ha en god del av æren for at Imås og Landvik har en flott kunstgressbane med internasjonale mål, har Alf Morten også vært pådriver til at Imås nå har et flott nærmiljøområde «Imåsløkka» og «Agder Økonomiløkka»( 5`er fotballbane med kunstgress) og nå snart en ny 9`er kunstgressbane der «Sandholla»i sin tid var. 

Allerede før kunstgressbanen var helt ferdig la Alf Morten fram ideer og planer om ny hall på Landvik. Dette var et enda større prosjekt enn fotballbanene, men ustoppelige Alf Morten gav seg ikke, og i «rekordfart» var Naturmurhallen på plass, i desember 2016.

Etter at hallen var innviet og tatt i bruk, kom planene om å kjøpe den gamle gymsalen på Landvik. Alf Morten tok initiativet til samarbeid med skytterklubben Imenes, og dette førte til ombygging av hall, plass til innendørs skytebane, og et enda bedre forhold og samarbeid mellom Imås IL og Imenes skytterlag.

Alf Morten skal også ha æren for at Imås IFO (idrettsfritidsordning) så dagens lys, ca 70 barn har nå daglig sitt tilholdssted før og etter skoletid i klubbhuset til Imås.

Alf Mortens drøm har vært at Imås skal ha et anlegg med et mangfoldig tilbud og mange idretter. Han er opptatt av å «åpne» klubbhuset og gjøre hele Imås sitt anlegg til et pulserende midtpunkt på Landvik. 

For sin umåtelig store og frivillige innsats for Imås IL, ønsker Imås IL å hedre Alf Morten Kaupang med å nominere han til årets ildsjelpris.


STEM HER:
https://www.agderposten.no/sport/du-avgjor-hvem-blir-arets-ildsjel-i-aust-agder/


0 Kommentar

Kjell Solheim - driftsansvarlig/vaktmester

Postet av IMÅS IL den 10. Sep 2019

Si hei til Kjell Solheim, vår nye driftsansvarlig/vaktmester☺️💪

Han startet hos oss 1. mai i år og har siden den tid tatt skikkelig tak og fått orden og innsikt i alt som trengs.

Det er Kjell som har ansvar for alt av låsesystemer, nøkler, utleie, fiks og triks av anlegg og andre forefallende oppgaver. Kjell er også brannvernsleder.

Trenger dere Kjell´s hjelp til noe, kan han kontaktes på telefon: 971 99 955 eller mail: imaas.drift@gmail.com så hjelper han deg gjerne:)

Kjell har kjernetid mellom 17 og 19 og har kontor i 2. etg av Naturmurhallen.0 Kommentar

Velkommen til Imås-dagen 2019

Postet av IMÅS IL den 18. Aug 2019

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Imås-dagen 2019, mandag 26. august 17-19! Vi viser frem hele idrettslaget denne dagen, og det vil være mulig å prøve seg i alle grenene våre! Vi serverer gratis pølser og saft:D
Vel møtt!


0 Kommentar

Klubbkveld hos Sport 1 torsdag 11. april kl 17-19

Postet av IMÅS IL den 9. Apr 2019

Sport 1 arrangerer klubbkveld på butikken torsdag 11. april, fra 17-19. De smeller til med 25% rabatt på alt av veiledende priser i hele butikken. Rabatten gjelder kun fra 17-19


0 Kommentar

Årsmøte 2019

Postet av IMÅS IL den 20. Mar 2019

Årsmøte i idrettslaget Imås 14.mars 2019Ingrid Forseng Aamodt takker for tilliten som leder for Imås IL i 2 nye år.


Imås avholdt sitt årsmøte 14.mars på klubbhuset på Landvik. 28 medlemmer fra de 8 undergruppene var møtt frem. Leder, Ingrid Aamodt, ønsket velkommen. Etter å ha unnagjort formaliteter, ble årsmeldinger fra hovedstyret og undergruppene gjennomgått. Årsmøte ble gjennomført uten store diskusjoner eller andre spesielle saker. De vanlige årsmøtesakene var godt forberedt, og ble lagt frem for medlemmene på en god måte. Idrettslaget har god økonomi, det er positive resultater både i gruppene og hovedlaget. Stor sportslig aktivitet og dugnadsinnsats preger alle ledd i idrettslaget. Det er dyktige og samvittighetsfulle tillitsvalgte i styrer og treningsgrupper som gjør Imås til et veldrevet idrettslag. Brit Fosseli loste årsmøte gjennom på en rask og god måte med sin erfaring og kunnskap.

Idrettslaget har, per 31.12.18, 667 medlemmer hvor drøyt halvparten er tilknyttet fotballgruppa. Våre to nyeste tilvekster, badminton og boxing, vokser stadig og har nå henholdsvis 60 og 40 medlemmer.

Det arbeides kontinuerlig med utviklingen av klubbhuset, Naturmurhallen, gymsalen og området rundt. I 2018 er det blant annet innredet ett styrkerom i Naturmurhallen, laget et «akademirom» i underetasjen av klubbhuset, kjøkkenet i underetasjen er oppgradert, og gymsalen er delt av i to etasjer. Arbeidet med å lage en ny 9’er bane på sørsiden av Gjærbrøndveien er også i gang. Idrettslaget er med på «Hjertesone-prosjektet» i samarbeid med Landvik skole og Grimstad kommune som ser på trafikkavvikling i området. Imenes skytterlag har bygd ny innendørs skytebane i det som nå er blitt andre etasje i gymsalen. Et viktig aktivitetssenter er bygd opp på Landvik. I tillegg til Imås’ grupper finner vi nå Grimstad kickboksere og Imenes skytterlag, samt andre mindre grupper som også har sine treninger i hallen, eller gymsalen. Bane – og hallkomiteen, med leder Alf Morten Kaupang og flere gode hjelpere, gjør en viktig og betydelig innsats med bygg og baner på Landvik. Vi har i tillegg flere «seniorer» som bidrar i stor grad med dugnadsinnsats.

Idrettsfritidsordningen til Imås har vært i drift i to år nå. Rundt 60 barn er innom IFO hver uke. Dette er blitt et populært tilbud hvor fasilitetene i og rundt klubbhuset blir benyttet til ulike aktiviteter.

Sportslig har det vært stor aktivitet, mange gode prestasjoner og en økning i antall medlemmer i alle gruppene. Imås har aktivitetstilbud innenfor badminton, allidrett (barneidrett), bordtennis, boxing, fotball, håndball, orientering, ski og tilrettelagte aktiviteter (fotball, håndball og all-aktivitet).

Siste post på programmet er valg. Leder, Ingrid Aamodt, tok gjenvalg for to nye år. Hun begrunner sin avgjørelse om å fortsette med at det er en stor, spennende og lærerik oppgave hun vil ta fatt på sammen med et dyktig og velfungerende styre. I tillegg har idrettslaget mange gode hjelpere i ulike tillitsverv i grupper og komiteer som gjør det mulig for meg å være leder, sier hun.
 Det nye styret består av Ingrid Aamodt (leder), Sissel Flottorp (nestleder), Steffen Syvertsen (økonomiansvarlig), Åshild Terjesen, Tove Svendsen (ny) og  Filip Tobiassen (styremedlemmer), Trond Vinterstø og Marianne Tønnessen (ny) (varamedlemmer). Kjell Børre Holtebekk ble takket av etter flott innsats som styremedlem.


0 Kommentar

Imås Bane- og Hallkomité søker etter VAKTMESTER / DRIFTSASSISTENT (ca. 30%)

Postet av IMÅS IL den 3. Jan 2019

Stillingsbeskrivelse: Jobben som vaktmester/driftsassistent hos oss vil innebære litt forskjellige gjøremål, blant annet:

– Generelt vedlikehold og klargjøring av alle våre baner, gress og kunstgress (noe mer arbeid i vintersesongen må påregnes) 
– Du får ansvar for å utarbeide og følge vedlikeholdsplaner 
– Renhold av Naturmurhallen noen dager i uken 
– Kontaktperson for utleie og ved interne arrangement
– Ansvar for branninstruks, rømningsplaner og generell HMS 
– Koordinering av dugnader, frivillig innsats osv.
– Andre forefallende oppgaver.

Vi ser etter deg som er:
– Praktisk anlagt/handy og liker å ta i et tak. 
– Selvstendig, løsningsorientert og allsidig. 
– Serviceinnstilt og gode samarbeidsevner. 
– Fleksibel i forhold til arbeidstid er et veldig pluss! (stillingen er i hovedsak beregnet til ettermiddag/kveld) 
– Minimum førerkort klasse B, gjerne henger og/eller traktorlappen også. 
– Gode kommunikasjonsevner i norsk, både skriftlig og muntlig. 
– Vi oppfordrer også eldre til å søke, alder er ingen hindring.

Vi tilbyr:
– En hyggelig arbeidsplass med mange frivillige rundt deg
– Moderne bygg og maskiner
– Stor grad av selvstendighet
– Flexi-tid
– Lønn etter avtale.
– Eget kontor i 2. etg. av Naturmurhallen

Søknadsfrist: 20. januar 2019.
Tiltredelse etter avtale.
Personen som ansettes vil ha base på klubbhuset til Imås. Spørsmål angående stillingen rettes til leder av Bane og Hallkomité; Alf Morten Kaupang, tlf. 908 70 152. Søknad med CV sendes til: imaas.drift@gmail.com


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline