Hortin inn som ny a-lags trener

Postet av IMÅS IL den 14. Okt 2017

Mathias Hortin ser frem til å ta Imås a-lag et steg videre. Fra 1.januar overtar Mathias treneransvaret for Imås a-lag. Sammen med Øystein Bjerkestrand (spillerutvikler) og Bård Brekke (ny trener for G16) vil de være med på den sportslige satsningen som nå er på trappene i fotballgruppa. Velkommen i klubben og lykke til.


0 Kommentar

Fotballgruppa har ansatt spillerutvikler/ trenerkoordinator

Postet av IMÅS IL den 6. Okt 2017


Historisk begivenhet i Imås fotball. Imås har nå ansatt Øystein Bjerkestrand i 100 % stilling som spillerutvikler/trener/trenerkoordinator i klubben. Dette vil bli et stort løft for hele klubben og ikke minst for alle våre spillere og trenere. Øystein tiltrer 1.1.2018, men vil allerede nå bli med på planleggingen av sesongen 2018. Øystein har lang erfaring som spiller, og er utdannet som fotballtrener på Norges Idrettshøgskole. Vi ønsker han velkommen til klubben, og vi vet at han gleder seg til å ta fatt på oppgavene som venter han. Flere spennende nyheter fra fotballgruppen vil komme i løpet av de nærmeste ukene.


0 Kommentar

Treningsavgift for fotballgruppa sendes ut i disse dager

Postet av IMÅS IL den 19. Apr 2017

Vær obs på at faktura fra fotballgruppa sendes ut i disse dager. (Beklager at denne kan være sendt ut to ganger til noen).
Kontaktinfo: meretelieseland@gmail.com


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline