Velkommen til digitalt årsmøte i Imås IL torsdag 22. april!

Postet av IMÅS IL den 14. Apr 2021

Velkommen til årsmøte i I.L. Imås torsdag 22.april kl. 18.00 på Teams (digitalt)
Vi håper mange av klubbens medlemmer ønsker og har anledning til å delta på årsmøtet. 
Påmelding til møtet skjer på mail: imaas.post@gmail.com innen onsdag 21. april kl. 20.00. 
(Vi vil at alle som ønsker å delta på årsmøtet skal få anledning til det, dersom du finner ut at du har lyst og anledning til å delta etter fristen, kan du sende SMS til: 97502552 så skal vi prøve å få dere med.) Påmeldingen må inneholde e-postadresse hvor dere ønsker link/ invitasjon til årsmøtet tilsendt.
Årsmøtepapirene kan dere lese via link i dette innlegget. Vi oppfordrer de av dere som har spørsmål eller innspill til å sende disse inn i forkant av møtet (gjerne på SMS til: 97502552). Det åpnes for kommentarer også i møtet.
Dersom det er noen som har spørsmål rundt gjennomføringen av årsmøte, eller trenger hjelp til noe så kan dere ringe/ sende SMS til: 97502552 (Marianne Tønnessen).

Årsmøtepapirer 2021


0 Kommentar

Velkommen til årsmøte 2021 - torsdag 11. mars kl 18.

Postet av IMÅS IL den 10. Feb 2021

Frist for innkommende saker er 25. februar. Årsmøte skal i utgangspunktet avholdes på klubbhuset, men kan i år pga. smittevernregler, bli arrangert digitalt, mer informasjon om dette kommer.


0 Kommentar

Coop har signert en ny treårsavtale!

Postet av IMÅS IL den 27. Mai 2020

Imås Sponsorgruppe har på vegne av Fotballgruppe og Banekomite signert en ny treårsavtale med Coop for deres to dagligvarebutikker på Bergemoen og Øygårdsdalen. I tillegg til videreføring av Prix sitt engasjement på fotballbanen, så innebærer avtalen at Extra nå blir synlig med sin logo på alle Imås sine fotballshortser. Samtidig rykker Prix/Extra opp i sponsorrekken og markerer seg som en av klubbens større sponsorer.  

 

Distriktssjef i Extra, Roald Klovland, sier de er glade for å kunne støtte Idrettslaget Imås og håper samtidig at både Prix som en «hurtigbutikk» på Bergemoen og den nye og større Extra butikken i Øygårdsdalen blir et synlig og benyttet tilbud for klubbens medlemmer og støttespillere. Butikksjef på Extra Øygårdsdalen, Unni Raudsandmoen, forteller at det er viktig for oss som en lokal dagligvare også å kunne støtte opp om lokalidretten. Særlig nå i tiden med viruset som har stengt ned mange av idrettsanleggene så ser vi hvor betydningsfullt dette arbeidet er for ungdommen til daglig. Vi får nemlig høre hvor veldig de har savnet å kunne møtes på idrettsarenaen i denne perioden. Så dere skal ha lykke til videre med det viktige arbeidet dere gjør og være velkommen til å handle hos oss på Extra, avslutter hun. Sponsorleder Bård G. Skråning gir utrykk for at Imås er svært takknemlig for Coop sitt engasjement og at det betyr ekstra mye å få med en så viktig sponsor som Prix og Extra i en periode hvor samfunnstiltakene mot COVID19 har gjort at noen av våre kjære sponsorer har det litt tøffere akkurat nå. Imås kan være stolte av å eksponere vårt partnerskap med Prix og Extra gjennom videreføring av reklameskilt på banen og den nye Extra-logoen på alle fotballshortsene. Og særlig med en så fin butikk som Extra i Øygårdsdalen er blitt, så er det bare for våre medlemmer til å gjør innkjøp av dagligvarer til en hyggelig opplevelse her. Prøv den dypfryste laksen til en rimelig pris, oppfordrer Skråning med et smil.   

 

Fra venstre: Distrikssjef Roald Klovland,  Butikksjef  Unni Raudsandmoen, Leder Imås Sponsorgruppe Bård Gunnar Skråning

Foto: Sigrid Skråning


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline