Ferie-IFO

Påmeldingsfrist mandag 27. juli

Det hender vi bader dersom været er fint. Det vil alltid være voksne tilstede med livredningskurs. Barn som ikke kan svømme må ha med seg armringer eller liknende.

Jeg/vi samtykker til at Imås IL kan bruke/publisere foto/korte filmsnutter av barnet på sin hjemmeside eller facebookside:

Imås har vedtatt at IFO skal følge kommunen i vedtaket om 11 måneders betaling med inkluderte ferier fra og med 1.1.2020, med noen ulikheter.

Det vil si at vi kommer til å operere med 11 måneders full betaling, mot at feriene og alle planleggingsdagene er inkludert (med unntak av jule- og påskeferien)

IFO vil da holde åpent fra kl 07.30-16.30 i vinter- og høstferie, uken etter skoleslutt i juni og ukene før skolestart i august, samt alle planleggingsdagene.

Frittstående planleggingsdager er inkludert for alle, mens i feriene kan du benytte deg av antall dager slik som vanlig, men at du har det fleksibelt hvilke dager det er. Ønsker du å benytte flere dager enn du normalt har, kan det kjøpes enkeltdag-ferie til 282,- 

Kjernetid er 10-14.
Skal barnet leveres/hentes innenfor kjernetid må vi ha beskjed om dette innen kl 8 samme dag.


Barnet får:

- 2 måltider per dag 

- frukt


2020:

Februar: Vinterferie 17.-21. februar 

Mai: 22. mai - planleggingsdag

Juni: Sommerferie - 22.-26. juni

August: Sommerferie - 3.-7. og 10.-12.

(Påmeldingsfrist mandag 27. juli)

September/oktober: Høstferie 28. september-2. oktober.

Oktober: 16. oktober - planleggingsdag


IFO holder stengt i Jule-og Påskeferien samt hele juli.


Levert av IdrettenOnline