Opptak nytt skoleår!

Imås IFO har ett hovedopptak på våren for nye barn som vil begynne fra skolestart på høsten, samt løpende opptak året igjennom dersom vi har ledige plasser.

Vi anbefaler foreldre å søke plass så tidlig som mulig og helst innen 1. april for plass kommende skoleår. Vi prøver så godt det lar seg gjøre å gi plass til alle søknader vi får inn før 1. april, men vi har det siste året vært på full kapasitet og derfor ikke alltid vi har hatt plass til alle som ønsker å begynne. Vi oppretter da en venteliste der nye søkere uten plass andre steder stilles først i køen. Erfaringsmessig åpner det seg opp noen plasser i løpet av juni og i sommerferien.

Svar på plass sendes ut senest første uka i mai, men ser vi tidlig at det blir ledig, sender vi selvfølgelig ut før!

Når dere først har fått plass hos oss, beholdes denne helt til dere sier den opp, det trengs ikke søke på nytt hvert skoleår. 


For søknad; bruk påmeldingskjema i nedtrekksmenyen til IFO.


Hovedopptak for skolestart 2019 var 1. april, og alle som søkte fikk plass. Men er du litt sent ute og har lyst til å ha ditt barn på IFO fra høsten av, fortvil ikke. Erfaringsmessig ser vi at det åpner seg opp endel plasser i mai, juni. Så da er det bare å sende inn et påmeldingsskjema, så får barnet plass straks vi har en åpning og vi vet litt mer om situasjonen til høsten.

-Imås IFO fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet-
Levert av IdrettenOnline