Turorientering 2020

Postet av Per Kristian Tømt den 3. Mai 2020

Postene til "Skaulofferen" - Grimstad Tur-orientering er nå utplassert og klare til salg. Konvolutter med kart og klippekort til salgs hos Cirkel K Grimstad, Sport 1 Grimstad, Grimstad turistkontor samt Esso på Fevik - Kommer til utsalgstedene i løpet av i dag tirsdag 24. mars.
I år er det kartene over Hesnes/Marivold, Nidelven i/ved Lunde / Fjære og Ågreheia som vil bli brukt. Det skulle kunne bli god variasjon i turterreng. Dette skulle og gi god anledning til å bli godt kjent i noen av de nærmeste turområdene våre.
Turorientering er et aktivitetstilbud som både er helsefremmende og smittevernvennlig.
Nå er vi i en ekstremsituasjon i Norge og verden, med begrensninger i både handle- og bevegelsfriheten.
Men samtidig sier Folkehelseinstituttet at fysisk aktivitet er bra for helsa, og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn.
Da er turorienteringen, som tilbys av de fleste o-klubber rundt om i landet et fint tilbud. Landets turorienteringsarrangører forbereder nå rekordtidlig start av sine by- og skogstilbud.
Her kan du – alene eller sammen med familien fritt velge kart med et antall poster – etter egen dagsform, eget tempo, vær og motivasjon.
Turorientering gir stor glede uansett når du velger å gå.
Du finner all informasjon om arrangører og tilbud her: www.turorientering.no. Det er gratis å registrere
deg inn.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline