Marianne Tønnessen

Marianne Tønnessen

Skiløyper på Stalleland

Postet av Marianne Tønnessen den 27. Des 2015Det er kommet 20 cm snø på Stalleland og løypene på jordene og veien opp til Knabevannet er kjørt opp. Muligheten for en skitur er nå veldig nær kysten, kun en 20 min kjøretur unna.Flott innlegg i dagens Grimstad Adressetidende

Postet av Marianne Tønnessen den 19. Des 2015

I dagens  Grimstadavis kan du lese om Imåsløperne som viste seg frem på Hovden forrige helg.


Åpningsrenn på Hovden med seier i klasse gutter 16 år.

Postet av Marianne Tønnessen den 13. Des 2015

Lørdag var det åpningsrenn for langrennsløperne på Hovden. Forholdene på skistadion var fine og innsatsen fra Imåsløperne var helt på topp. Imås var godt representert i rennet. Følg linken nedenfor så kan du lese hvordan de gikk. Hele 9 Imåsløpere stod på startlistene. Legg merke til Marcus Homdrom, som tok en flott 1.plass i klasse gutter 16 år! Gratulerer med innsatsen alle sammen.

Resultater


Sesongstart på snø

Postet av Marianne Tønnessen den 29. Nov 2015

En gruppe skikløpere med trener og foreldre har vært på Rauland, fra 26. - 20. november. Første tur på snø i år og sesongåpning med renn på søndag 29.11.

Mange gode prestasjoner og resultater av Imåsløperne. Resultatlister her.Ildsjelpris fra SR Bank til Alf Morten Kaupang

Postet av Marianne Tønnessen den 27. Nov 2015

Det kom overraskende besøk på årest sesongavslutning i gymsalen på Landvik fredag 27.november. Ann - Helen Moum, banksjef i Grimsta og medlem av bankrådet, Mark Astrup, overtok scenen og mikrofonen for å overrekke årets ildsjelpris fra Sparebanken 1 - SR Bank avd. Grimstad.

Begrunnelsen for utmerkelsen ble lest opp:

Han har spilt foball på alle alderstrinn opp til og med A-lag, og nesten vokst opp på fotballbanen her.
Han har vært trener for damelaget, og hatt et brennende engasjement for Imås i mange år.
Han har et enormt pågangsmot. Han har hatt en avgjørende rolle for kunstgressbanen, og kanskje snart ny hall også. Han ser aldri på ting som umulig, han finner bare andre måter å gjennomføre det på. Ikke minst har han ei kone som har vært like engasjert i Imås, og som i tillegg har måttet høre på dette i alle år.

Det var nok mange som etterhvert skjønte hvem som ble beskrevet.

Utmerkelsen består av et synlig bevis som kan henges opp på veggen, et bilde og 25 000kr.

Vi gratulerer Alf Morten med utmerkelsen, den er virkelig fortjent for den fantastiske innsatsen som du legger ned i klubben.

Sesongavslutning og fest i gymsalen på Landvik

Postet av Marianne Tønnessen den 27. Nov 2015

Fredag 27. november var det duket for den årlige markeringen og feiringen av siste års fotballsesong. Salen var fylt til randen av fotballspillere, søsken og foreldre. På programmet står utdeling av pokaler til alle spillere for god innsats, salg av pølse, kake og brus og loddsalg. Leder i fotballgruppa, Alf Morten Kaupang, ønsket velkommen og ledet oss gjennom kvelden. Alle lagene var oppe på scenen, fikk utdelt velfortjente pokaler og aplaus for flott innsats i fotballsesongen 2015. Flere av lagene har markert seg og kjempet i toppen gjennom året. Alle var strålende fornøyde, noen fikk til og med en premie eller to også med seg hjem. Neste år håper vi på at avslutningsfesten skal arrangeres i den nye hallen!


UFF Norge - Tøyinnsamling- Second Hand

Postet av Marianne Tønnessen den 5. Nov 2015

uffnorge.orgImås har fått to kleskontainere som er plassert utenfor klubbhuset. For hver kilo med tøy som leveres tjener klubben 1 kr. Alle klubbens medlemmer oppfordres til å levere tøy som ikke brukes lenger i kontainerne slik at klubben får inntekter av det.


Hva kan du gi til UFF?

UFF tar i mot klær, sko, accessoirer og lettere husholdningstekstiler; herunder duker, håndklær, gardiner, puter, sengetøy, myke leker mv. Det er en utbredt misforståelse at det kun er lite brukt tøy av høy kvalitet som er ønskelig. Du kan levere alle kvaliteter tøy og tekstiler, bare det er rent og tørt - vi sørger for grundig sortering av tekstilene. Det meste kan brukes om igjen, og det som ikke går til ombruk går til materialgjenvinning og blir til nye tekstilprodukter. Innlevert tøy kan også til en viss grad bli reparert, som f.eks. reparasjon av glidelåser og påsying av knapper.
Husk at tøyet skal kunne brukes på nytt og av den grunn er det viktig at det du leverer er:

Rent
Tørt

Tøyet er en gave og vi tar godt vare på det.

Hvordan skal tøyet leveres?
Pakk tøyet i lukkede poser eller løst pakkede sekker. Kartonger og flytteesker går ikke inn i beholderen. Dersom du mot formodning ikke får posen inn i beholderen så kan du ta ut noe av tøyet og legge det løst inn. Sjekk at alle lommer er tomme og at posen du leverer faktisk er den du ønsker å levere - og ikke «arvesølvet». Ikke hold lommebøker, bilnøkler, husnøkler, mobiltelefoner, I-pader og andre «duppeditter» i hånden samtidig som du dytter posen inn – legg disse på ett sikkert sted inntil du er ferdig med leveringen.
Ikke sett tøyet utenfor beholderen – da kan det bli vått eller stjålet. Normal tømme frekvens er 1 - 2 ganger per uke, men mange mennesker rydder i helgene og da kan det skje at beholderen blir full. Ring vår vakttelefon 918 11 089 og vi tømmer innen 24 timer, samtidig kan vi dirigere deg til neste UFF-beholder.


Mer å lese om dette på www.uffnorge.org


Inspirasjonskveld med Steinar Pedersen

Postet av Marianne Tønnessen den 14. Okt 2015


Mange trenere og lagleder møtte opp for å få inspirasjon fra Steinar Pedersen. Torsdag 8. oktober var ca 30 ledere fra fotballgruppa samlet i klubbhuset til en samtale med Steinar Pedersen. Tema var, utfordringer i treningshverdagen. Flere av trenerne hadde innspill og Steinar kom med enkel og lure tips til løsninger på flere av de. Skal jeg prøve å oppsummere kveldens med noen få punkter?
- Planlegging er viktig og 80% av jobben.
- Sørg for at spillerne er i aktivitet.
- Alle øvelser skal være med ball.
- Spilløvelser med få spillere på hvert lag er alltid bra.


Toppkamp

Postet av Marianne Tønnessen den 2. Okt 2015

Tirsdag 6. oktober spiller Imås A-lag mot serieleder Gimletroll borte på Prestheia kunstgress kl 20.00. Imås har fortsatt en mulighet til å spille om opprykk til 4.divisjon dersom de klarer en andre plass. Ta gjerne turen til Kristiansand!


Inspirasjonskveld med Steinar Pedersen

Postet av Marianne Tønnessen den 2. Okt 2015

Fotballgruppa iviterer trenere og lagledere til en kveld med Steinar Pedersen. Torsdag 8.oktober kl. 18.30 kommer Steinar i storstua på klubbhuset. Det blir en 45 minutters samling inne, for deretter å se Steinar styre en times trening med gutter 2003. Alle oppfordres til å møte.

Meld deg på her.


Oppstart for barneidretten

Postet av Marianne Tønnessen den 30. Sep 2015

Barneidretten starter opp mandag/onsdag kl 17-18

OPPSTART 07 SEPTEMBER 2015:

4 - 6 ÅRINGER TRENER MANDAG KL. 17.00 - 18.00

OPPSTART 08 SEPTEMBER 2015:

FOTBALLGRUPPE FOR 2010 MODELLER
TRENER KL 17:00 - 18:00


OPPSTART 09 SEPTEMBER:

2 - 3 ÅRINGER TRENER ONSDAGER KL. 17.00 - 18.00

Alle treningene er inne i gymsalen i klubbhuset til Imås IL


Skitrening

Postet av Marianne Tønnessen den 24. Sep 2015

Trenings for 1.-4.klasse på Dømmesmoen onsdager kl. 17 - 18.


Powered by: Bloc