Nybegynnerløp i orientering, Prestegårdsskogen, fredag 18. oktober kl. 19.00

Postet av IMÅS IL - Orientering den 16. Okt 2019

Oppmøte ved snuplassen i Prestegårdsskogen. Legg merke til at det denne gangen er på fredag, og start en time seinere enn vanlig. Vi skal prøve "natt"-orientering, løypa går langs belyste veier og gangstier, men postene kan ligge noen få meter fra stien. Kanskje må man lyse litt med lykta for å se postene. Ta med lommelykt eller hodelykt om du har. Det er mulig å få instruksjon, ikke nødvendig med forkunnskaper.


0 Kommentar

Nybegynnerløp i Prestegårdskogen torsdag 19. september kl. 18.00

Postet av IMÅS IL - Orientering den 17. Sep 2019

Torsdag 19. september kl. 18.00 er det nybegynnerløp i orientering. Oppmøte ved snuplassen i Prestegårdskogen. Det er en enkel løype og mulighet for instruksjon. Samme opplegg som vi har hatt i Myråsen, men nå prøver vi oss i naboskogen og et annet kart. Ta gjerne kontakt på forhånd om du har spørsmål! Velkommen! 


0 Kommentar

Nybegynner-orienteringsløp i Myråsen torsdag 5. september.

Postet av IMÅS IL - Orientering den 3. Sep 2019

Torsdag kl 18 er det rekrutt-orienteringsløp i Myråsen igjen, med start ved ballbingen. Denne gangen skal vi lære om veivalg, og da blir det mange morsomme oppgaver med å finne den riktige veien fra post til post.

Postene er lette, men veivalgene kan være litt vriene å finne ut av. 

Hvis du løper sammen med en venn, kan dere kanskje ta forskjellige veivalg og se hvem som kommer først fram. Dette er gøy! Det går helt fint å komme og prøve selv om man ikke har vært med tidligere.


0 Kommentar

Sesongstart turorientering 2019

Postet av IMÅS IL - Orientering den 2. Apr 2019

Lørdag 30. mars braket årets turorienteringssesong i gang, et trimtilbud som mer enn 50.000 mennesker benytter seg av årlig i Norge. Turorientering er et lavterskeltilbud til alle som liker turer i skog og mark. Ved hjelp av orienteringskart og enkel orientering kan en ta seg fram til turorienteringspostene, som står ute hele sesongen (fra påske til langt utpå høsten).

Turorientering har en nettportal (turorientering.no) som gir oversikt over alle tilbud og mulighet for å kjøpe og skrive ut kart og turer på egen PC.

Turorientering kan også kjøpes i butikk. Oversikt over utsalgssteder finner du på nettportalen under hver arrangør. I Grimstad selges Tur-Orientering hos Circle K, Intersport, Turistkontoret og Esso på Fevik.

Se også nyhetssak om sesongåpningen i Grimstad Adressetidene.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline