Miniturnering 16. juni 2018 - Takk for en fantastisk dag!

Postet av IMÅS IL - Fotball den 27. Jun 2018

Mange takk til alle dere som var med å på gjøre denne dagen til en fantastisk fotballfest! 

Riktig GOD SOMMER!
Spillerutvikleren avslutter engasjementet i Imås

Postet av IMÅS IL - Fotball den 3. Jun 2018

Vår spiller- og trenerutvikler Øystein, avslutter sitt engasjement i Imås fotball 30. juni. Han vil bli savnet både som engasjert spiller- og trenerutvikler, og som en flott trener for juniorlaget. Vi er imidlertid glade for at Øystein fremdeles ønsker å ha tilknytning til klubben, og vi ønsker ham lykke til videre ! Nedenfor følger en hilsen fra Øystein. 

Når det gjelder erstatninger, jobber SU/ styret med ulike alternativer. Vi regner med å kunne gi noe nærmere informasjon over sommeren.

God sommer ! 

Hilsen 

SU v/ leder Oddbjørn Ås
Styret v/ leder Merete Lie Seland


Takk for nå…

Det er med svært tungt hjerte jeg dessverre avslutter mitt engasjement i Imås allerede etter et halvt år. Min siste dag i klubben er 30. juni. Grunnen til at jeg slutter handler ganske enkelt om familiesituasjonen. Det var overhodet ingen enkel avgjørelse, men med fire-fem ettermiddager/kvelder i uka ble det lite tid igjen til å se barna mine, for ikke å snakke om alt ansvaret som er skjøvet over på min bedre halvdel. Dermed landet jeg (og familien) på at det var en avgjørelse som måtte tas.

Det har imidlertid vært et meget lærerikt halvår for meg. Jeg har blitt glad i klubben på kort tid, og er utrolig imponert over den frivillige innsatsen som legges ned hver eneste dag.

Både klubben og jeg hadde nok sett for oss en litt annen hverdag enn slik det har blitt de siste par månedene. En hverdag hvor jeg fikk mer tid til oppfølging av de ulike lagene. Men med en veldig stor juniorgruppe og et nyoppstartet B-lag, har det fra sesongstart rett og slett blitt for lite tid til tiltak ved siden av dette. Jeg har full forståelse for at trenere/lagledere på yngre lag hadde forventet mer av en spillerutvikler enn det jeg har klart å bidra med. Det er en erfaring både jeg og klubben må ta med seg videre. Dette var en helt ny stilling hvor stien ble til mens vi gikk den, og da må vi lære av det som ble gjort riktig og det som ikke gikk etter planen.

Men én ting er det ikke tvil om: Jeg ble tatt imot på en fantastisk måte av alle i klubben. Tusen takk for det!

Jeg gir meg likevel ikke helt i klubben, for jeg har et ønske om å spille litt fotball for A-laget (hvis jeg får lov av Mattias). Så til høsten skal jeg selge doruller, Gisle! 😊

Når det gjelder hva jeg skal gjøre videre – hvis noen skulle være interessert i det – vender jeg nå tilbake til journalistikken hvor jeg har fått et årsvikariat hos Agderposten.

Takk for nå og lykke til videre! Det har vært et lærerikt halvår jeg ikke kommer til å glemme!

Øystein
Levert av IdrettenOnline