Naturmurhallen

Postet av IMÅS IL - Fotball den 5. Nov 2016

Navnet på den nye idrettshallen er klart. Naturmur har kjøpt navnet. Les mer i lørdagens utgave av Grimstad Adressetidende.


0 Kommentar

Nå skal Imås spille om kretsmesterskapet

Postet av IMÅS IL - Fotball den 18. Okt 2016

Imås A-lag er vinner av sin avdeling. Nå venter kamper mot Kvinesdal for å se om de blir kretsmestere og dermed opprykk til 4.divisjon.


0 Kommentar

Offisiell åpning av Imås' nye flerbrukshall

Postet av IMÅS IL - Fotball den 14. Okt 2016

Fredag 2. desember skal den nye hallen offisielt åpnes. Det blir høytidelig åpning med snorklipping og flere innslag på programmet som passer for liten og stor. Hele bygda (alle interesserte) ønskes velkommen til å betrakte den nye idrettshallen. Hold av fredag 2. desember allerede nå, kl. 17 - 19 (ca). Se etter annonse i Grimstad Adressetidene når det nærmer seg. Vi gleder oss i alle fall, gjør du?


0 Kommentar

Imås lukter på opprykk etter jubelsesong

Postet av IMÅS IL - Fotball den 1. Okt 2016

Det er lite som kan stoppe A-laget til Imås i å vinne sin avdeling av 5.divisjon. Deretter møter de Kvinesdal for å avgjøre hvem som blir kretsmestere. Dersom Imås blir kretsmester venter en kvalifisering til 4. divisjon. Les mer om lagets fantastiske prestasjoner i år.0 Kommentar

Kretsmester på rulleski fra Imås

Postet av IMÅS IL - Fotball den 30. Sep 2016

Marcus Homdrom tok en flott førsteplass i forrige helgs KM på rulleski som ble arrangert på Hovden. Langrennsarenaen på Hovden har fått ny rulleskiløype som var arena for KM rulleski. Les om alle de gode resultatene som gutter og jenter fra Grimstad fikk.


0 Kommentar

Revidert utgave av sportsplan

Postet av IMÅS IL - Fotball den 4. Apr 2016

Det foreligger nå en ny utgave av sportsplanen til Imås fotballgruppe. Vi oppfordrer ledere, trenere, foreldre og spillere til å gå inn, lese og setter seg inn i planen. Klikk deg inn og følg linken her.0 Kommentar

Årsmøte fotballgruppa torsdag 11.02.16 kl. 19.00

Postet av IMÅS IL - Fotball den 9. Feb 2016

Imås fotball avholder sitt årsmøte torsdag 11 februar kl. 19 på klubbhuset. Alle medlemmer er hjertelig velkomne !


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline