Øystein i full gang med arbeidet som spillerutvikler!

Postet av IMÅS IL den 9. Jan 2018

Øystein Bjerkestrand tiltrådte sin stilling som spillerutvikler og trenerkoordinator 2. januar 2018. Han er allerede i full gang med å utarbeide og planlegge måneds- og årsplaner, trenermøter, spillersamlinger og få full oversikt over alle lag og spillere.

Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker han lykke til i sin nye stilling!

Fotballskole i vinterferien

Postet av IMÅS IL den 8. Jan 2018

Har ditt barn lyst til å komme på vår fotballskole i vinterferien? Vi lover det blir masse gøye øvelser, god og sunn mat, hyggelig og sosialt sammen med andre fotballinteresserte barn og ulike trenere med masse gode tips og triks for å bli bedre i fotball! 
Kontakt spillerutvikler Øystein Bjerkestrand på imaas.spillerutvikler@gmail.com for påmelding. Bruk av PS anlegg og Naturmurhallen i jula

Postet av IMÅS IL den 21. Des 2017

I jula gjelder oppsatte treningstider som vanlig, så er det opp til hver enkelt gruppe/lag om de vil benytte seg av tiden eller ikke. Det vil altså ikke være fritt frem for alle å benytte seg av PS Anlegg eller Naturmurhallen.

Sportslig utvalg Ledig i Naturmurhallen?

Postet av IMÅS IL den 27. Okt 2017

Lurer du på om det er ledig tid til trening eller arrangementer i Naturmurhallen?

Gå inn på fanen "treningstider" for å se oppdatert oversikt over hvem som har treningstid når, og når hallen er booket til arrangementer.

Ønsker du å booke tid, kontakt imaas.drift@gmail.com for avtale.Hortin inn som ny a-lags trener

Postet av IMÅS IL den 14. Okt 2017

Mathias Hortin ser frem til å ta Imås a-lag et steg videre. Fra 1.januar overtar Mathias treneransvaret for Imås a-lag. Sammen med Øystein Bjerkestrand (spillerutvikler) og Bård Brekke (ny trener for G16) vil de være med på den sportslige satsningen som nå er på trappene i fotballgruppa. Velkommen i klubben og lykke til.Powered by: Bloc